Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

S.A.M.E. World: Eκπαιδευτικό πακέτο για την Περιβαλλοντική Δικαιοσύνη, την Κλιματική Αλλαγή και την Περιβαλλοντική Μετανάστευση


Το έργο SAE World είναι το αποτέλεσμα της ευρείας συνεργασίας διαφόρων ευρωπαϊκών φορέων, στους οποίους περιλαμβάνονται εκπαιδευτικοί φορείς, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και μια Κοινοπραξία διαδικτυακών Πανεπιστημίων. 
Το έργο αυτό γίνεται πραγματικότητα συνδυάζοντας προσπάθεια, ενέργεια και ιδέες, με στόχο την ευαισθητοποίηση μαθητών και εκπαιδευτικών γύρω από θέματα Περιβαλλοντικής Δικαιοσύνης, Κλιματικής Αλλαγής και Περιβαλλοντικής Μετανάστευσης.
Το ΙΤΥΕ «Διόφαντος» είναι ο εθνικός συντονιστής του έργου SAME World για την Ελλάδα. Έχει αναλάβει την ανάπτυξη και λειτουργία Ψηφιακού Παρατηρητηρίου κατά της Περιβαλλοντικής Αδικίας, καθώς και τον σχεδιασμό και την υλοποίηση Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού καλών πρακτικών Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. 
  • Στο μενού που εμφανίζεται επιλέγουμε το edu-kit και κατόπιν το εικονίδιο σύνδεσης πάνω δεξιά (απαιτείται η δημιουργία λογαριασμού για να έχουμε πρόσβαση στο πακέτο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου